Onze chefs


Veel mensen denken dat koken ingewikkeld en moeilijk is. Maar door het luchtig en rustig uit te leggen (en voor te doen) laten wij een andere kant zien. Ook op het gebied van smaak valt er altijd wel iets nieuws te leren. Dat een beetje limoensap nét is wat een gerecht of saus nodig heeft, en waarom. Zwarte peper in plaats van witte peper, waarom we hier Maldon zout toepassen en daar keukenzout. Door onze gasten dit soort dingen uit te leggen, hopen wij hun enthousiasme voor koken aan te wakkeren.

Het belangrijkste vinden we dat onze gasten een leuke en gezellige avond beleven. Voor ieder niveau en samenstelling is de workshop passend!

Eigen groentetuin

Zo veel mogelijk van de groenten en kruiden komen uit de eigen Valk Vers groentetuin die achter het hotel gelegen is. We gebruiken wat de seizoenen ons bieden en we werken hoofdzakelijk met regionale producenten. Zo garanderen we een duurzaam menu met de beste ingrediënten. In samenwerking met onze wijnleverancier matchen we er mooie wijnen bij die ook terugkomen in de wijnproeverij voorafgaand aan het koken en het diner.