Landhuis op de Veluwe


De kookworkshops vinden plaats in het zeer sfeervolle houten landhuis dat naast Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel is gelegen. Het hotel is inmiddels meer een hotelhoeve met een mooie verbinding tussen comfort, faciliteiten en de prachtige locatie met de Veluwe in de achtertuin.

Overnachten landhuis

Naast de workshops wordt de locatie ook verhuurd als een vakantievilla geschikt voor 22 volwassenen. U kunt na de kookworkshop dus met uw gezelschap blijven overnachten of u kunt het landhuis voor een weekend, (mid)week of langer verblijf huren waarbij de kookworkshop een onderdeel van uw programma kan zijn. Alle service is mogelijk!

Het landhuis heeft een sfeervol zeer luxe interieur en is geschikt voor een gezelschap van 22 volwassenen en 6 kinderen. Het landhuis beschikt over twee verdiepingen en een souterrain. Er is een zeer ruime keuken, waar alle belangrijke apparatuur dubbel aanwezig is (ovens, ijskasten, afwasmachines en een zeer groot gasfornuis). Drie grote eettafels met lange zitbanken en veel kussens sieren de huiskamer. Ook in de keuken zelf staat nog een extra lange tafel, eventueel voor de kleintjes.

Het is een prachtige locatie voor een vrienden- en familieweekend of als bedrijfsuitje of meerdaagse heisessie.

Overnachten hotel


Bij de Cantharel kunt u gebruik maken van een speciaal kookworkshop hotelarrangement. De Cantharel beschikt over 157 sfeervolle hotelkamers en suites. Hier staan comfort en luxe voorop en is de sfeer van de Veluwe terug te vinden. Geniet bijvoorbeeld van lange avonden op de veranda, de wellness en u kunt zelfs uw paard meebrengen naar het paardenhotel voor een actief verblijf. Dit arrangement is dus naar hartenlust uit te breiden met verschillende ontspannende en actieve activiteiten.