Schuif aan aan onze keukentafel
Kookworkshop


    De Cantharel staat voor gastvrijheid, vertrouwde kwaliteit en goede smaak. Herkenbare, pure en waar mogelijk regionale smaken uit onze keukens, onze Valk Vers groentetuin en uit de keuken van ons restaurant Huisje James. Dit alles komt samen op de Veluwse Hotelhoeve waar luxe verblijf en natuur met elkaar verbonden worden.

    De kookworkshop begint om 18.30 uur en kan zowel individueel als met een groep gevolgd worden en is zeer geschikt voor kookclubs, vrienden- en familieweekenden en bedrijfsuitjes. De prachtige ruime keuken is het domein van chef-kok Justa van Ryssen. Justa verzorgt een creatief avondvullend programma en bereidt samen met de groep een 4-gangen diner. Iedere 2 maanden wordt er een nieuw menu bereid. Mooie wijnen worden geproefd en uitgelegd door een sommelier tijdens een wijnproeverij. Na de workshops schuift iedereen bij elkaar aan tafel om te genieten van de gerechten en de wijnen. Rond 22.30 uur sluiten we de avond af met koffie.

    De locatie biedt ruimte aan max. 20 personen. Bij individuele reserveringen volgt u met de andere deelnemers de workshop. Wilt u de locatie exclusief voor uw gezelschap reserveren dan zijn de invulling en aanvangstijden uiteraard ook maatwerk.

    Thema’s

    Asperges (mei-juni), Zinderende zomer (juli-augustus), Wilde herfst (september-oktober),
    Feestelijk! (november-december) en Gezonde winter (januari-februari).


    Reserveren

    “Samen koken en eten schept een band”

    Justa van Ryssen
    Chef-kok